Vragen? Bel ons op +31624141817

Over ons

Home / Over ons

BugZzz, bij uitstek de groothandel in levende have voor uw dierenspeciaalzaak, tuincentra en overige dier gerelateerde bedrijven. Bij BugZzz vind u een breed assortiment levende have, konijnen, knaagdieren,  vogels, reptielen, aquariumvissen, voedseldieren als ook een breed assortiment Food en Non-food.

BugZzz is in 2014 opgericht met de gedachte een compleet aanbod te bieden in levende have en voedseldieren voor de detailist. Bij BugZzz vind u sinds eind 2019 ook een breed assortiment Food en Non-food assortiment. Hierdoor zijn wij als een van de weinig instaat u een COMPLEET assortment te bieden voor uw winkel. Wij bezorgen al onze dieren en producten zelf met eigen vervoer en chauffeurs. BugZzz  bezorgd door geheel Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. Met meer dan 200 verkooppunten is BugZzz in een paar jaar uitgegroeid tot een grote speler in de markt.

 

BugZzz staat voor haar kwaliteit en besteed zeer veel zorg aan het welzijn van haar dieren. Alle dieren zitten bij BugZzz ruim gehuisvest en krijgen hoogwaardige producten te eten! BugZzz werkt nauw samen met een dierenarts welke stelselmatig ons bedrijf controleert en waar nodig bijstaat mocht dat nodig zijn.

 

BugZzz levert enkel aan dierenspeciaalzaken, tuincentra en overige dier gerelateerde bedrijven en niet aan consumenten. 

 

                                                      Klant worden?                            

 

                                                           Klik hier

 

                               

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »